Írókuckók a nagyvilágból, teremts magadnak könyvédent!

A környezet, ami körül vesz minket testünkre és lelkünkre egyaránt hat, ezért az sem mindegy, hogy hol alkotunk. Természetesen ez is, mint oly sok más függ a személyiségünktől is, ezért nagyon különbözőek lehetnek azok a helyszínek, ahol az egyes regények megszületnek.

Azonban egyben megegyezhetünk, mégpedig abban, hogy minden írónak és leendő írónak szüksége van egy saját helyre, ahol zavartalanul alkothat. 

Ehhez nem feltétlenül kell sok pénz, de kreativitás mindenképpen, bátran engedjük el a fantáziánkat és tegyük meg regényünk felé vezető első lépést az alkotásra szánt helyünk kialakításával. Ez lehet egy szoba, vagy egy egészen apró sarok, de éppen egy kávéházi íráshoz sem árt beszerezni egy-egy kiegészítőt, amivel kellemesebbé tehetjük a "munkánkat". 

Véleményem  szerint a lényeg, hogy olyan helyet válasszunk és alakítsunk ki magunknak, ahol jól érezzük magunkat és egyúttal inspiráló hatással is van ránk. 

Bátran próbáljunk ki több variációt is,mert egyszer el fog jönni az az érzés, hogy Igen! Ez a mi helyünk, az idilli írókuckónk. 

Bemutatom kedvenc íróim alkotó sarkát és egy-egy, engem inspiráló környezetet, ahol el tudom képzelni a kretív alkotó tevékenységet. 

Inspirálódj velem!

Agatha Christie ahogy látjuk nem pakolta tele a környezetét felesleges dolgokkal, én úgy képzelem, hogy ő bárhol, bármikor képes volt írni, akár egy pici asztal mellett is. 

kép forrása: pinterest

 

J.K. Rowling, aki a kávézóban kezdte az írást. 

 

Virginia Woolf egy ilyen csodás vintage szobában alkotott, közel a természethez

 

Earnest Hemingway is a minimalizmusra törekedett

képek forrása: https://writersanontaunton.wordpress.com

 

Roald Dahl, csak kényelmesen

 

forrás: Pinterest

Itt pedig a személyes kedvenceimet láthatjátok, ahol az alkotás biztosan kellemes időtöltéssé válik:

Az inspiráló:

kép forrása: http://thewritelife.com/

A természetközeli:

                                    

 

A vintage: 

                                          

Képek forrása: Pinterest.com

Ha van kedvetek mutassátok meg facebook oldalunonk, hogy Ti hol és hogyan írtok! 

Facebook: https://www.facebook.com/publiokiado/?fref=ts

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzoikonyvkiadas.blog.hu/api/trackback/id/tr7911069362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása