Új funkciót kapnak a Facebook oldalak

A Facebook oldalak célja, hogy a vállalatok vagy személyes márkák (pl. írók) közvetlenül tudjanak kommunikálni a rajongókkal. Ne keverjük össze az írói oldalt a személyes profillal. Hátránya azonban, hogy oldalként nem vehetünk rész Facebook csoportos beszélgetésekben... Eddig?

14564863_ml.jpg

A Facebook a jelek szerint hamarosan elérhetővé teszi, hogy oldalunkból Facebook rajongói csoportot generáljunk és csatlakozhatunk már meglévő közösségekhez. 

Ez miért is jó nekünk?

Eddig két lehetőséged volt oldaltulajdonosként csoportos beszélgetésekben résztvenni.

1. a privát profilodat használod, ami nem igazán szerencsés

2. vagy generálsz egy álprofilt, álszemélyt a céged, márkád nevében és úgy kommunikálsz a csoportban. Azonban ezzel megszeged a Facebook szabályzatát és fennáll a veszélye, hogy kidobnak.

Így ez a frissítés nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy írói vagy egyéb céges oldaladat népszerűsítsd és további rajongókat szerezz.

A frissítés pontos indulásáról nincsenek pontos információk, mint ahogy arról sem, hogy az oldalad nevében tudsz e posztolni olyan csoportokban amiben nem vagy admin, de kezdetnek már ennek is örülnénk.

Nincs még írói Facebook oldalad? Nem tudod, hogy kell létrehozni, beállítani. Itt egy ingyenes oktatási anyag:

http://szerzoikonyvkiadas.teachable.com/p/facebook_iroi_oldal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzoikonyvkiadas.blog.hu/api/trackback/id/tr4212386853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása