Havi egy kávé az irodalomért

A Publio és a Magyar Irodalmi Ház a Centrál Kávéház támogatásával közös projektet indít az elsőkönyves szerzők támogatására.

Magyarország első self-publishing kiadójaként sajnos rengetegszer találkozunk olyan szerzővel aki a könyvkiadás költségeit nem engedheti meg magának. Az így hozzánk kerülő könyvek sajnos legtöbbször kompromisszumok árán kerülnek kiadásra, nem megfelelő előkészítéssel. 
Olyan szerzőknek kívánunk segíteni, akik tehetségük nyomán megérdemelnék a saját könyv megjelentetését.
Havi egy kávé árával hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a szerzők álma valóra váljon és az asztal fiók mélyén megbúvó kéziratok a megfelelő - őket megillető - helyre kerüljenek.

facebook_cover.png



A Magyar Irodalmi Ház szakemberei folyamatosan delegálják a szerzőket a támogatói programba. Az ő műveiket sorban jelentetjük meg. A megjelent szerzők helyére egy következő kerül, így mindenkinek lehetősége lesz bekerülni. Fontos, hogy amennyiben szeretnéd, hogy szerzőként a támogatott művek közé kerüljön be a kéziratod, úgy azt fel kell töltened a Magyar Irodalmi Ház oldalára. És biztosan sokat segít ha te is hozzájárulsz havi egy kávé árával, hogy megjelenjenek a könyvek.

A következő megjelent műről a támogatók szavazhatnak itt az oldalon.

A könyvkiadás az alábbiakat tartalmazza:

  • Korrektúra
  • Professzionális borító
  • Kézirat előkészítés
  • Ekönyv konvertálás
  • Nyomdai előkészítés, tördelés
  • Tiszteletpéldány a szerzőnek
  • Nyomtatott és ekönyv értékesítést


A Centrál Kávéház a szerzőket az alábbi támogatásban részesíti:


  • A Centrál Kávéházban alkotóhelyet biztosít minden listára került szerzőnek. Természetesen a kávéra is a ház vendége vagy.
  • A megjelent könyvek bemutatójához a Centrál Kávéház biztosítja a helyszínt és a megfelelő hangosítást.
  • A könyvbemutató előtt a kiadóval közös ebéd.


Miként tudsz támogatni? Kik az első szerzők akinek a művét megjelentetjük? Vagy csak kíváncsi vagy a részletekre? Látogasd meg a Patreon oldalunkat az alábbi linken:

https://www.patreon.com/legyenkonyvem

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzoikonyvkiadas.blog.hu/api/trackback/id/tr7912690425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása