Így kereshetsz pénzt az otthon lévő könyveiddel!

A polcaidon heverő már kiolvasott könyveidtől már eddig is több módon "megszabadulhattál". Elcserélhetted a Rukkolán, eladhattad a Vaterán vagy kerestél egy Facebook csoportot ahol meghirdetted a könyvedet. Az így történt eladásnak mindig vannak kockázatai. Eladóként is, hogy ne postázz feleslegesen, illetve vásárlóként is. Mikor fizess, hogy a pénzed biztonságban legyen?

A Rukkola.hu elindított egy 100%-os biztonságot nyújtú használkönyv értékesítési platformot.

67916660_ml.jpg

Miért biztonságos?

- A vásárlás bankkártyával történik a Barion rendszer használatával.

- A vásárlás összegét a Rukkola a teljesítésig visszatartja, vagyis az eladó csak akkor kapja meg a pénzét ha a vásárlóhoz megérkezett a könyv és azt visszaigazolta.

Tehát az eladó biztos lehet benne, hogy az eladás pillanatától a pénz megvan, azt ő biztosan megkapja, illetve a vásárló is nyugodt lehet, hogy a pénzt csak akkor kapja meg az eladó ha elküldte a könyvet.

Íróként, kiadóként használhatom a rendszert?

Természetesen. Ez egy kiváló lehetőség, hogy a már készleten lévő példányaidat meghirdesd és értékesítsd különösebb erőfeszítés nélkül.  

Ha felrakok egy könyvet értékesítésre akkor jár hozzá reklám?

Egy egyszerű reklámnál sokkal többet nyújt a Rukkola. Ha feltettél egy könyvet értékesítésre akkor minden olyan felhasználó aki kedvelte, vagy megjelölte a könyvet azonnal kap egy üzenetet, hogy egy elérhető példány került a rendszerbe. 

Mennyi jutalékot számol fel a Rukkola?

Egyszerű felhasználóként 11%-ot von le jutalékként a Rukkola, de van lehetőséget prémium tagságot váltani akár havi 600 Ft-ért, ami után csak 1%-os banki költség kerül levonásra.

OK, hol találom a részleteket?

Kattints ide és indulhat is az eladás: http://rukkola.hu/blog/bejegyzesek/473-ha_nem_akarod_elcserelni_add_el

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzoikonyvkiadas.blog.hu/api/trackback/id/tr2612132135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása