Így juttasd el a könyvedet a világ könyvesboltjaiba

A szerzői kiadás egyik legnagyobb problémája a logisztika és a példányszámok. Hány példányt gyártsak a könyvből és miként jutassam el a könyvesboltokba? Nem lesz sok az a példányszám?  Hogyan szállítják ki a könyveket és mennyibe fog kerülni? Sok-sok kérdés.... és hol a válasz?

44494932_ml.jpg

Sajnos a hazai nagykereskedők nincsenek felkészülve arra, hogy a digitális gyártás által teremtett versenyelőnyt kihasználják. Itthon még mindig ahhoz a tradicionális modellhez vagyunk szokva, hogy gyártsunk le 1000 példányt a könyvekből és aztán majd lesz valami. 

Ezért van szükség komoly innovációra a hazai könyvkiadásban, és persze olyan szolgáltatókra akik felismerik e problémát és megoldást is kínálnak rá.

De már Magyarországról is van lehetőség minden országra kiterjedő nyomtatott könyv értékesítésre online és hagyományos könyvesbolti hálózatokban is. 

Jelentesd meg a könyvedet a világ szinte összes országában online és az amerikai könyvesboltokban, könyvtárakban.

Milyen előnyökben részesülsz?

- a világ minden pontján megvásárolható lesz a nyomtatott könyved akár 1 napos szállítással is

- a gyártási költség neked semmibe nem kerül, ezt nem kell előfinanszíroznod

- bekerül az amerikai nagykereskedelmi és könyvtári rendszerbe a könyved, így a hálózathoz tartozó könyvesboltok, könyvtárak rendelhetnek a könyvedből

- és mielőtt kérdeznéd nincs nyelvi korlát, jöhetnek a magyar nyelvű könyvek is

- amerikai ISBN számot kapsz

 

Az értékesítés megkezdésével kapcsolatban kattints ide: (MOST AKCIÓS)

http://publio.hu/hu_HU/marketing/ertekesites-a-vilag-konyvesboltjaiban

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzoikonyvkiadas.blog.hu/api/trackback/id/tr8612630813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása